Wolf Moon

Wolf MoonAls je op zoek bent naar een gokkast met een prachtig thema over witte wolven in de bergen die je een mystiek gevoel kan bezorgen tijdens het spelen, is Moon Wolf een echte aanrader. Het is een zeer magische spel en het zal zorgen voor veel ontspanning en uren spelplezier.

Deze gokkast speel je met 5 rollen en 40 winlijnen en heeft een aantal fascinerende symbolen. De rollen van Wolf Moon zijn echt leuk om naar te kijken en geven je een leuke spelervaring. Elke rol heeft vier symbolen waardoor je dus in totaal 20 symbolen per draai op je scherm zult zien verschijnen. De inzetlijnen zijn zelf aan te passen en het is mogelijk om grote en kleine inzetten te plaatsen. Het spel is daarom ook geschikt voor high rollers.

Het doel van dit spel is om tenminste drie of meer symbolen op één actieve winlijn te laten verschijnen, zodat je een geldbedrag wint.

Direct spelen

Speel nu

 Direct spelen Wolf Moon spelen voor het echte geld!

Bonus

Om de bonus in Wolf Moon te winnen, moet je drie of meer scatter symbolen op de rollen zien verschijnen. Het scatter symbool van Wolf Moon is de schaduw van een wolf die huilt, op de maan. Een prachtig symbool met een magische sfeer. Je krijgt als bonus dan 5 bonus spins. Krijg je tijdens deze bonus spins weer drie of meer scatter
symbolen dan zal je opnieuw worden beloond met een extra 5 gratis spins bovenop de spins die je al had.

Het wild symbool in dit spel is uiteraard de Wolf Moon screenshotwolf. Met de wild kun je andere symbolen vervangen op een rol, met uitzondering van de scatter. Ook is het mogelijk om de wolf toe te voegen aan een winnende combinatie symbolen, waardoor de winst groter wordt. Als je 3 Wilds op de rollen weet te draaien win je. De hoogste winst is te winnen wanneer je vijf wilds draait.