Diamond Cats

Diamond CatsBen je een echte kattenliefhebber dan is dit videoslot van Amatic een aantrekkelijke gokkast om eens uit te proberen.

De hele gokkast is één en al kat. De mooie graphics bestaan uit verschillende gekleurde katten zoals Siamezen, Perzen en Maine Coons. met halsbandjes waar diamanten inzitten. Op de achtergrond staan allemaal kattenpootjes en er zijn leuke miauwtjes te horen. De gokkast heeft 5 rollen en per rol draaien er 3 symbolen. Dus in totaal krijg je 15 symbolen te zien op je scherm. Er zijn maximaal 20 winlijnen van links naar rechts. Je kunt inzetten met een minimale inzet van 10 cent per spin tot een maximale van 10 euro per spin.

Speel gratis Diamond Cats hier!

Speel nu

Speel direct Diamond Cats voor écht geld!

De wild

De wild in dit spel is een roze diamant in de vorm van een hartje. Zoals bij elke wild in een Amatic spel, kan deze andere symbolen vervangen, behalve scatters. Win je met een wild de bonusspin dan kan je tot 100.000 punten verdienen door een volle winlijn met 5 van deze symbolen te draaien. Krijg je 3 of 4 van de roze bonus symbolen in beeld dan kun je prijzen winnen. Daarnaast kun je er free spins mee winnen. En met die free spins kan je in één keer 3 wilds per rol verdienen. Doordat de Wilds in het spel zijn gebracht, maak je meer kans op winnende combinaties!

Gamble

Amatic heeft bij deze gokkast Diamond Cats screenshoteen functie toegevoegd. Namelijk de gamble. Bij gamble moet je de juiste kaart of kleur van de kaart raden waarmee je een flinke winst kan opleveren. Hiervoor ligt er in het midden van het spel een stapel kaarten. Jij moet als speler raden, wat voor kaart het is en welke kleur de kaart heeft. Hiervoor moet je op één van de twee kleurknoppen te drukken of op één van de vier afbeeldingsknoppen. De kaart zal worden omgedraaid en je weet meteen of je gewonnen hebt. Heb je de goede kleur geraden van de kaart dan ontvang je een verdubbeling van je winst, heb je de goede afbeelding gegokt dan ontvang je zelfs vier keer je winst.