Lovely Lady

Lovely LadyIn het online casino gaan veel spelers continu op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. De Lovely Lady slot van Amatic is een voorbeeld van een gokkast die de wereld voor je opent. Deze presenteert de speler met een beeldschone dame die grote prijzen op kan leveren. Maar waar moet je precies op letten bij deze gokkast? Hier lees je er alles over!

Speel hier en oefen gratis!

Speel nu

Speel direct Lovely Lady voor écht geld!

Veel winlijnen, enorme bedragen!

Deze gokkast geeft de speler uitstekende kansen om mooie bedragen te winnen. Door vijf van de mooie dames achter elkaar op de rollen te verkrijgen, win je als speler tot 900.000 credits! Er zijn dus vijf rollen en in totaal zijn er liefst 10 winlijnen waarop je kunt winnen tijdens het spelen.

De Lovely Lady is een uitstekende gokkast die op de mobiele telefoon kan worden gespeeld. Amatic heeft de gokkast zo ontworpen dat iedere speler vanaf zijn smartphone zeer gemakkelijk kan spelen.

Je zult in ieder geval twee rollen op rij een identiek symbool moeten verkrijgen om in de prijzen te vallen. Maar ook op willekeurige wijze kunnen de prijzen jouw kant op komen. Dit is namelijk het geval wanneer een scatter symbool uit het niets op de rollen terecht komt. De scatter levert op die manier bonusrondes op. Tijdens deze rondes kun je lovely lady screenshotextra bedragen bij elkaar verzamelen, waardoor je ook kans maakt op de zeer grote bedragen.

Hoe speel je op deze gokkast?

Het is zeer eenvoudig om te spelen op de Lovely Lady gokkast. Je kiest je taal links bovenin het scherm. Het vraagteken dat hier ook te vinden is, kan worden gebruikt om uitleg te vragen over de uitbetalingen en de bonussen. Je kunt tevens kiezen om het geluid uit te zetten.

Wanneer je het nog niet ziet zitten om met echt geld te spelen, dan biedt deze gokkast de speler ook de mogelijkheid om gratis te oefenen. Zo kan een speler een strategie voor zichzelf bepalen, wat je kan helpen om mooie bedragen bij elkaar te spelen. Ben jij klaar om deze gokkast op je mobiel te spelen?