Royal Unicorn

Royal UnicornDe Royal Unicorn gokkast is één van die gokkasten met een bijzonder thema. Wellicht lijkt dit bij meer gokkasten van Amatic zo, maar direct bij het openen van deze slot merk je dat de gokkast zeer bijzonder is. Diverse kleuren zorgen voor een gezellige sfeer, maar daar blijft het zeker niet bij.

Winnen = oefenen

Speel nu

Speel hier voor het  échte geld!

Achtergrondmuziek garandeert sfeer

Bij het bespelen van online gokkasten is een prettige sfeer één van de zaken die zeer belangrijk is. Zodra je op deze gokkast begint te spelen, zal een achtergrondmuziekje beginnen te spelen. Hierdoor heb je meteen de belangrijke impressie die een gokkast je moet geven.

Je kunt deze slot van Amatic spelen wanneer je wilt. Het is namelijk zodat deze gratis beschikbaar is. Hierdoor kan iedere speler een poging wagen om te begrijpen hoe deze gokkast bespeeld dient te worden. Natuurlijk is het veel interessanter om de Royal Unicorn gokkast voor echt geld te spelen. Immers, je kunt er dan ook nog iets mee verdienen.

Hoe je moet winnen

Nog veel belanRoyal Unicorn screenshotgrijker zijn de symbolen die je in je achterhoofd moeten houden wanneer je op zoek wilt gaan naar de prijzen. De eenhoorn is het belangrijke symbool van deze gokkast. Dit is namelijk het wild symbool van de gokkast.
Dit symbool zorgt er dus voor dat andere symbolen vervangen kunnen worden op het moment dat zich een kansrijke situatie voordoet voor de speler.

Er zijn nog meer manieren om prijzen te pakken met deze gokkast. Zo leveren 3 magische bonussymbolen bijvoorbeeld zeven gratis beurten op. Wil je bovendien voor de hoge prijzen gaan? Ga op de rollen dan op zoek naar de bloem, de kroon en het kasteel. Deze symbolen hebben een hoge waarde, dus wanneer je veel van deze symbolen op één winlijn weet te krijgen, kun je er van op aan dat mooie prijzen jouw kant op komen.