Blue Dolphin

Blue DolphinBlue Dolphin is een populaire Amatic gokkast in een bijzonder onderwater thema. Het is een fascinerende gokkast met een aantal fantastische graphics en geluiden die je veel plezier zullen laten beleven. Blauw is de kleur in dit spel met een helder blauwe zee en blauwe dolfijnen die gaan bewegen als je een winnende combinatie maakt. En zo hoor je een vrolijke melodie als je het spel start en  geweldige geluidseffecten en muziek als je een winnende combinatie hebt gemaakt. Kortom: een fantastisch video slot dat bol staat van spanning en entertainment.

Blue Dophin is een 5 rollen gokkast, waarbij er per rol 3 symbolen worden weergegeven en waarbij het spel 5 winlijnen bevat. Je wint als je drie of meer dezelfde symbolen verschijnen op een actieve win-lijn van uiterst links naar rechts.

De symbolen

De Wild

Blue Dolphin heeft veel verschillende symbolen. Te weten: de Negen, Tien, Boer, Vrouw, Koning, Aas, schelpen, gele vissen, kreeften, schildpadden, dolfijnen en kronen. Als je het symbool van een dolfijn weet te draaien op de rollen, dan heb je de Wild van deze gokkast te pakken. De blue dolphin screenshotdolfijn zal alle symbolen vervangen met uitzondering van de scatter. Hierdoor is het mogelijk om een volledige combinatie te maken en leuke winsten te behalen. Als je 2 Wilds op een winlijn weet te draaien dan heb je al een prijs gewonnen.

Het Scattersymbool

De kroon is het scattersymbool in dit slot. Het Scattersymbool levert een extra bonus kans op te weten gratis spins en dit maakt het spel erg spannend. Als je drie of meer van deze scatter symbolen te zien krijgt op je scherm, zal je een bonus ontvangen en wordt je beloond met 15 gratis bonus spins met een x3 multiplier, waarmee je kansen op winst veel groter worden. Het wild symbool zal ook in het spel blijven tijdens je bonus en kan dus opnieuw leiden tot weer gratis spins.

Probeer direct!

Speel nu

Klik hier! Speel direct voor echt geld!