Cool Diamonds 2

Cool Diamonds 2Wanneer je op zoek bent naar een slot met veel spannende elementen, dan is de Cool Diamonds 2 absoluut iets voor jou! Deze gokkast van Amatic heeft geweldige elementen die in een modern jasje zijn gestoken. Het resultaat is verbluffend. Wanneer probeer jij deze gokkast ook eens uit? Het levert gegarandeerd veel plezier op!

Probeer Cool Diamonds 2 met plezier!

Speel nu

Speel plezierig voor ├ęcht geld!

Fun, fun en fun

Deze gokkast staat er om bekend dat hij zijn spelers in alle opzichten van entertainment kan voorzien. Dit begint bij veel Amatic gokkasten bij de layout en dat is dus ook hier het geval. De symbolen zijn simpel maar doeltreffend, maar het spel straalt veel energie en sfeer uit.

De bonusfuncties in het spel zorgen er voor dat je als speler volop profiteert van extra prijzen. Ze geven de speler niet alleen iets om naar uit te kijken, maar ook meer om voor te spelen. De manier van uitbetalen verandert niet bij deze gokkast ten opzichte van andere slots van Amatic. Dit maakt het voor spelers makkelijk om te herkennen op welke Cool Diamonds 2 screenshotmanieren je kunt winnen tijdens het spelen.

Op zoek naar de geweldige symbolen

Tijdens het spelen zal iedere speler willen weten naar welke symbolen hij of zij op jacht moet gaan. Om de bonusronde vrij te spelen moet je op zoek gaan naar de scatter symbolen. In de Cool Diamonds 2 gokkast zijn dit logischerwijs de diamanten op de rollen. Je moet drie of meer van deze symbolen op de rollen zien te krijgen.

Wanneer je dit lukt, komen 15 gratis draaien jouw kant op. Dit is een betrekkelijk hoog getal wanneer je het vergelijkt met andere gokkasten in het algemeen. Gedurende deze 15 gratis spins is het mogelijk om hoge bedragen te winnen en tijdens de bonusronde zal het scatter symbool als wild fungeren en de speler goede kansen bieden om mooie prijzen te winnen.