Admiral Nelson

Admiral Nelson

Met de admiraal Nelson gokkast eert Amatic de beroemde officier Nelson, die bekend staat om zijn uitstekende leiderschap en strategische kennis talrijke overwinningen op zee heeft veroorzaakt.

Het slot gewijd aan Admiraal Nelson wordt gespeeld op 5 rollen en 10 winlijnen. Met veel bonusmateriaal, wild symbolen, scattersymbolen en free spins is het mogelijk om tot 500.000 munten te winnen. Door het draaien van de rollen komen verschillende symbolen tot leven waaronder; de admiraal in zijn blauwe uniform, een gouden logo, een schip, een gouden pistool, het anker van het schip, een mooie blonde vrouw, een badge en kleurrijke symbolen van speelkaarten.

Probeer direct!

Dit geweldige spel zal zeker veel mensen bekoren. Het thema wordt begeleid door goed ontworpen graphics en de game biedt grote betalingsmogelijkheden. De geweldige geluidseffecten en geanimeerde symbolen zorgen voor een aangename sfeer en het is echt een uitdaging om dit spel gewoon eens te uit te proberen.

Speel nu
Speel direct Admiral Nelson voor écht geld!

Wild symbool

Het symbool van de admiraal is uiteraard het Wild symbool en vervangt andere symbolen waardoor winnende combinaties kunnen ontstaan en een wild biedt daarom kans op grote uitbetalingen. Als je 5 Wilds ziet verschijnen op een winlijn, dan win je met de maximale inzet, 500.000 munten.

Scatters

Er zijn twee scatter symbolen. Zodra het gouden pistool op één van de rollen verschijnt krijg je een onmiddellijke uitbetaling van twee iconen. In combinatie met het wild symbool is er ook een win multiplier van x2 voor elk spel. Het schip is het andere scatter symbool en wanneer er drie schepen verschijnen, ontvang je gratis spins.

admiral nelson screenshotOok mobiel te spelen

Dit Amatic spel Admiral Nelson is ook beschikbaar op het mobiele platform. Hierdoor is het mogelijk om deze gokkast ook op je Ipad, tablet of mobiele telefoon te kunnen speler met dezelfde kwaliteit graphics, kenmerken en uitbetalingen, als bij de desktopversie.