Lucky Coin

lucky coinDe online gokkast “Lucky Coin” van Amatic is een 5 rollen en 10-winlijnen video slot in een prachtig Oosterse thema waarbij de achtergrond bestaat uit rood spiraalvormig behang en decoratieve gouden draken. De prachtige Aziatische achtergrond muziek bij het intro, geeft daarnaast een rustgevend gevoel. De symbolen die je kan draaien op de rollen bestaan uit kaart symbolen in een Aziatische look, een bloem, oosterse dieren, draken, een mooie dame en gouden munten. De rollen hebben een diepe groene tint en de fel gekleurde symbolen op de rol vormen samen met deze tint een mooi contrast, waardoor het spel een rijke, kleurrijke vormgeving heeft.

De interface van Lucky Coin is overzichtelijk, hierdoor is het spelen van deze gokkast niet moeilijk en kunnen ook beginners deze gokkast spelen. Er zijn standaard knoppen die op vrijwel alle Amatic gokkasten zijn te vinden zoals; auto start, exit, gamble, bet en start knop. Door de autostart te gebruiken is het mogelijk om de rollen zelf te laten draaien.

Probeer Lucky Coin hier uit!

Bij elke succesvolle draai krijg je als speler de keuze om het gewonnen bedrag direct op je account te laten storten of om dit bedrag te verhogen door het spelen van een kaart raadspel. Er is dus veel te beleven tijdens het spelen van deze gokkast van Amatic. Probeer het eens uit!

Speel nu

Speel hier voor écht geld!

Bonus- en scattersymbool

Het meest opvallende symbool van dit slot is de geisha, die ook fungeert als het wild symbool. Met deze wild kan je veel munten verdienen omdat het mogelijk is om andere symbolen op een rol door deze geisha te vervangen, waardoor het mogelijk is om winnende combinaties te maken.
Het scatter symbool in dit spel is een muntje aan een rood touwtje. Als je hier 3 symbolen van weet te verzamelen op de rollen dan worden 15 spins geactiveerd. Zijn je 15 spins op dat zal je weer terugkeren naar het basisspel. Draai je tijdens de free spins een winnende comblucky coin screenshotinatie, dan geldt er een multiplier van 3x. Deze winst wordt direct op je account bijgeschreven. Het is ook mogelijk om tijdens de free spins, weer 3 scatters te draaien. De 15 spins komen dan bovenop je nog te draaien spins.