Casanova

casanovaAls liefhebber van slots ga je continu op zoek naar mogelijkheden om jezelf te verwennen. De Casanova gokkast is een voorbeeld van een Amatic slot die het absoluut in zich heeft om de meest ervaren spelers uren bezig te houden. De gokkast heeft een leuke achtergrond en speelt tevens zeer fijn!

Waar komt het spel vandaan?

Je zult je ongetwijfeld afvragen waar de naam Casanova vandaan komt. Wel, deze man was voorheen een Italiaanse auteur die tegenwoordig vooral bekend is gebleven door zijn charmes. De dames vielen als een blok voor hem. Je hebt tijdens het spelen dus te maken met een historisch persoon en daar blijft het zeker niet bij.

Deze gokkast levert spelers namelijk gratis spins op via een speciale bonusronde in het spel. Daarnaast is er een wild symbool dat er voor zorgt dat het spelen extra spannend wordt. Wild symbolen kunnen immers de plaats van andere casanova screenshotsymbolen innemen om de speler een hogere winkans te bieden wanneer hij of zij aan het gokken is.

Waarom deze gokkast spelen?

De Casanova staat bekend om zijn geweldige software. Als je dit niet wilt geloven, dan raden we je aan om hem eens gratis uit te proberen. Dit kan namelijk op de gokkasten van Amatic! Door te oefenen, ben je in staat om voor jezelf te bepalen hoe je het meest prettig kunt spelen op deze gokkast.

De bonusronde is dan ook een absoluut uithangbord van de gokkast. Met drie of meer scatter symbolen op de rollen wordt de bonus geactiveerd. Je krijgt dan in eerste instantie 10 gratis beurten. Tijdens deze gratis beurten kun jij geweldig veel winnen en daarmee een mooi saldo bij elkaar spelen. Daar komt nog eens bij dat het ook heel spannend is om in de bonusronde toe te kijken hoe het je vergaat.

Dus probeer direct!

Speel nu

 Speel direct het Amatic slot voor écht geld!