Book of Aztec

Book of AztecZo nu en dan heeft een gokker behoefte aan een slot die met een mooi thema komt. Wel, je bent nu aan het juiste adres om hier meer te weten over te komen: de Book of Aztec gokkast is een slot van Amatic die zeer populair is. Geweldige bonussen en fijne gameplay zorgen er voor dat deze gokkast zeer populair is.

Op jacht naar 10000 credits op unieke gokkast

De bonuscodes zorgen er zonder twijfel voor dat deze gokkast gedurende haar bestaan enorm populair geworden is. Maar eerst moet je weten dat er op deze gokkast 5 rollen zijn. De jackpot die gewonnen kan worden, bedraagt 10000 credits. Daarnaast zijn er multipliers die kansen kunnen vergroten voor de speler.

Indien je het niet ziet zitten om veel tijd te steken in het spelen zelf, omdat je meer zin hebt om te zien hoe de prijzen worden verdeeld, dan is er nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de autoplay functie. Deze laat spelers prijzen pakken zonder dat ze hoeven te klikken.

Speel direct Book of Aztec!

Speel nu

Speel direct Book of Aztec voor het echte geld!

Gratis spins en grote prijzen!

De Book of Aztec gokkast is niet progressief en er zijn in totaal 10 winlijnen waarop gewonnen kan worden. De maximale muntgrootte is 3000 credits. Om er voor te zorgen dat het spelen veelzijdig blijft, geeft Amatic gratis spins weg aan spelers van deze slot. Tijdens deze gratis draaien ga je op zoek naar de grote prijzen, die in deze rondes Book of Aztec screenshotverdeeld worden.

Het is de bedoeling dat je tijdens het spelen op zoek gaat naar het boek. Dit is namelijk het wild symbool, maar tegelijkertijd ook de scatter. Je kunt de gokkast gratis proberen indien je liever wat meer tijd neemt om gewend te raken aan de manier van spelen van deze gokkast. Je kunt dit helemaal zelf bepalen. Probeer de gokkast dus snel eens uit in de Amatic casino’s!

Wat is je leeftijd?

age