Book of Fortune

book of fortuneHeb jij behoefte aan een gokkast die je helpt om geluk af te dwingen? Dan is de Book of Fortune gokkast een goede keuze. In deze gokkast maak je kennis met heksen en tovenaars die op briljante wijze te voorschijn kunnen komen op de 5 rollen van deze gokkast. Wat moet je weten over deze slot?

Hoe speel je op deze gokkast?

Amatic Industries heeft deze gokkast ontworpen om de klant te voorzien van bijzondere functies, waaronder bonusfuncties die benut kunnen worden tijdens het spelen. Het is in het algemeen zeer gemakkelijk om online slots te spelen. Zodra je begrijpt hoe het systeem werkt, is het een kwestie van tijd voordat er vele rondes gespeeld zijn en je niet meer wilt stoppen met spelen.

Je moet op zijn minst drie gelijke symbolen op actieve winlijnen hebben om een prijs te kunnen pakken. Tijdens het spelen ontdek je telkens weer nieuwe knoppen en functies. De gokkast is overigens ook zeer goed geschikt om op je mobiele telefoon te spelen. Hierdoor kun je ook onderweg in de auto of de trein spelen.

Probeer zelf deze gokkast!

Speel nu

 Klik hier en speel direct écht geld!

Welke bonussen heeft de gokkast te bieden?

Een uitstekende gokkast verschijnt niet op de markt zonder mooie bonusfuncties. Ook de Book of Fortune gokkast heeft een bonussymbool en dat is het algemene symbool van het spel. Je kunt de bonus activeren door drie of meer van deze symbolen op de rollen te laten verschijnen.

book of fortune screenshotJe krijgt dan tien gratis rondes om te gebruiken tijdens het spelen. De bonusronde is zeer entertainend maar is niet het enige geweldige van de gokkast. Zo is er ook een wild symbool die als bonussymbool geldt. Deze gokkast laat dus zien dat de ultieme ervaring haalbaar is op een simpele gokkast van Amatic. Natuurlijk, er is nooit een garantie op winst, maar deze gokkast kan je tijd heel goed verdoen!