Party Time

party timeHeb je zin in een feestje. Dan ben je vast toe aan het videoslot van Amatic: Party time. Het bespelen van dit 5 rollen videoslot is één groot feest, vol met muziek, taart, ballonnen en champagne. Dit videoslot heeft geen winlijnen. Je kunt dus op veel verschillende manieren winnende combinaties maken als ze maar van links naar recht verschijnen. Dit betekent dat je 243 manieren hebt om te winnen.

Als er één ding is dat je misschien wel in de stemming krijgt voor een feestje, is het wel het winnen van een grote hoeveelheid geld! De beste manier om dit te doen is door de champagne fles op 5 rollen te laten verschijnen. Deze fles is veruit het hoogst betalende symbool in deze gokkast.

De besturing van deze gokkast is gemakkelijk en een inzet plaatsen is niet moeilijk. Hierdoor is deze gokkast een spel voor zowel nieuwe als ervaren spelers.

Probeer Party time!

Speel nu

Speel direct Party Time voor écht geld!

Geen Wild Symbool

Dit videoslot heeft niet zoals bij de meeste andere Amatic slots, een wild symbool. Dit slot heeft namelijk andere cadeautjes die worden uitgedeeld. Zoals het bij een feest de bedoeling is. Er zitten cadeautjes in zoals een verdubbelaar. Op het moment dat je een symbool in beeld krijgt waarom een 2X staat en je draait ook nog eens een winnende combinatie, dan wordt je winst verdubbeld.

party time screenshotScatter symbool

Komen er 3 Party Time symbolen dan win je 7 gratis spins. Zie je 4 van deze symbolen dan win je 10 gratis spins en bij de verschijning van 5 symbolen, 15 gratis spins.

Party Time is zeker een gokkast waar je veel plezier aan kunt beleven en een aantal leuke overwinningen mee kunt grijpen. Het is heerlijk ontspannen en genieten met dit videoslot. Probeer het eerst eens gratis uit, zodat je weet hoe Party Time werkt en je geen risico loopt om veel geld te verliezen. Je kunt alle opties goed uitproberen en je leert de gokkast uitvoerig kennen.

Wat is je leeftijd?

age