Wild Shark

wild sharkWild Shark is een prachtig Amatic slot waarbij je je in een fascinerende onderwaterwereld begeeft vol met zijn schildpadden, zeesterren, schelpen en vissen!

Het is een 5 rollen gokkast met 50 winlijnen. Door deze vele winlijnen, is de kans om op een lijn winst te behalen, een stuk groter. Per rol is het mogelijk om 4 symbolen te draaien. In totaal zijn er per draai dus 20 symbolen die je kunt gebruiken om geld mee te winnen.

Top geluiden en afbeeldingen

Wil shark slot beschikt over levendige displays en afbeeldingen van hoge kwaliteit. Er zijn rijke kleuren gebruikt en de animaties maken het spel aantrekkelijk en onderhouden. Ook de vrolijke en spannende geluidseffecten en muziek die je hoort bij een winnende combinatie zijn boeiend. Weet je een winnende combinatie te draaien, dan zal je een vis zien bewegen en de kaken van de haai zullen verschijnen die de vis vervolgens opeet.

Wild Shark spelen!

Speel nu

 Direct Wild Shark spelen voor écht geld!

Simpele interface

Wild Shark is een eenvoudig te bespelen slot. Het aantal te gebruiken knoppen is laag en het spel is daarom voor vrijwel iedereen gemakkelijk te begrijpen. Zoals bij elk slot, spelen de Wild en scatter een grote rol in het spel. De wild, wordt vertegenwoordigd door een haai. Als deze verschijnt op één van de rollen, zal de haai gaan fungeren als een vervanger van andere symbolen in het spel, met een uitzondering van het bonus symbool.

Wild Shark videoslotHet bonus symbool doet precies wat het woord zegt, naar de bonus! Hiervoor moet je bonus symbolen zien verschijnen op de rollen 2, 3 en 4 waarmee je de bonus activeert en het leuke is dat je ook nog eens dat je tevens wordt beloond met 5 gratis spins.

Wanneer je speelt bij een Amatic Online Casino en u op zoek bent naar een videoslot dat veel voldoening kan geven dat is Wild Shark een spel voor jou. Elke speler die de rollen zal laten draaien zal veel plezier beleven aan deze gokkast.