Dragons Pearl

dragons pearlDeze gokkast speelt zich af in de sfeer van het oude China met een boze draak en traditioneel geklede Chinezen. Ook de achtergrond is geheel in Chinese stijl. De symbolen die verder op de rollen voorkomen bestaan uit verschillende artefacten zoals lotusbloemen, decoratieve vlinders, een gouden Koi karper, eenden, tijgers, blauwe schildpadden en rode draken. Zowel de geweldige grafische vormgeving als de fantastische geluiden passen uitstekend binnen het thema.

Dragons Pearl is een 5 rollen videoslot waarbij er 4 symbolen op de rollen staan. Hierdoor krijg je in totaal 20 symbolen op je scherm te zien, die winnende combinaties kunnen maken op maximaal 50 winlijnen.

Het wild -en scatter symbool

De draak is het wild symbool in deze gokkast. Dit symbool kan symbolen vervangen waardoor je op een winlijn combinaties kunt maken die winstgevend zijn. Ook is het mogelijk om een al winstgevende combinatie uit te breiden met een wild symbool waardoor de winst groter wordt. De wilds in Dragons Pearl video slot kunnen ook op een andere manier verschijnen. Zo kunnen de draken ook aaneengesloten op elkaar gedraaid worden waardoor ze ineens dragon pearl screenshoteen hele rol kunnen vullen. Het wordt dan mogelijk om meerdere winnende combinaties te maken. De scatter is niet te vervangen door een wild. De scatter is bij dit videoslot een parel. Als je 3 van deze parels op de rollen weet te draaien, levert je dit vijf bonusspinnen op.

Gratis spelen

Om kennis te maken met dit unieke videoslot, is het aan te bevelen om Dragons Pearl eerst gratis te spelen waardoor je heerlijk kunt oefenen met inzetten en de knoppen, zonder de kans te lopen om veel geld te verliezen. Als je de spelregels eenmaal goed onder de knie hebt, kan je gemakkelijk overstappen naar het spelen voor echt geld.
Als je houdt van videoslots in een Aziatische thema dan is dit spel zeker een aanrader!

Speel nu

Speel direct Dragons Pearl voor écht geld!

Wat is je leeftijd?

age