Magic Idol

Amatic heeft een geweldige reeks gokkasten voor de mobiele telefoon op de markt gebracht. Één van die gokkasten is de Magic Idol gokkast. Net als andere gokkasten uit deze reeks heeft deze slot een zeer entertainend programma te bieden, dat uitstekend zichtbaar is via de mobiele telefoon. Heb jij deze gokkast al eens uitgeprobeerd?

Probeer Magic Idol hier direct uit!

Speel nu

Speel direct het Amatic Slot voor écht geld!

Kleurrijke symbolen op de rollen!

Doordat de meest uiteenlopende kleuren ook op de mobiele telefoon zeer scherp overkomen, is de Magic Idol gokkast een zeer goede optie voor de gokker. Als eerste zijn de kleuren een genot voor het oog. De speler komt direct Magic Idolin een fijne omgeving met fijne kleuren en vormen en dat zorgt voor een uitstekende eerste indruk.

Magic Idol is een gokkast die in totaal vijf rollen telt. Er zijn tien winlijnen. Het maakt hierbij niet uit of je de mobiele versie of de versie voor de computer speelt. Je kunt al met één cent spelen, maar je kunt deze inzet ook vergroten indien je hier behoefte aan hebt.

Tijdens het spelen is het zaak om op zoek te gaan naar minimaal drie gelijke symbolen die achter elkaar op de rollen verschijnen. Wanneer dit lukt, valt de speler gegarandeerd in de prijzen. Hoeveel dit precies is, hangt af van het symbool dat op de rollen terecht kwam.

Mobiel spelen, een verademing

Magic Idol screenshotGokken via de mobiele telefoon heeft de laatste jaren een geweldige toevlucht genomen. Amatic heeft deze ontwikkeling gezien en hier op ingespeeld met software die uitstekend voor de dag komt. De kleurrijke rollen van deze gokkast verschijnen in kleinere formaten.

Bovendien is ook het hele menu zo aangepast dat alleen de noodzakelijke dingen direct in het scherm te zien zijn. Je kunt alle functies nog steeds bereiken, maar op een manier die handig is tijdens het spelen op de smartphone. Heb jij hem al eens uitgeprobeerd?