Roman Legion

Roman LegionDeze populaire gokkast van Amatic zal je betoveren vanaf het moment dat je het spel opent. Het thema van Roman Legion is zoals de naam al doet vermoeden, het gouden tijdperk van het Romeinse Rijk. De fantastische animaties en geluidseffecten vergroten de sfeer die bij dit thema hoort evenals de gebruikte symbolen op de rollen en de achtergrond. Speel glorieuze gevechten en draai zoveel mogelijk strijders en krijg je verdiende winst!

Dit slot heeft vijf rollen en tien vaste winlijnen. De symbolen die op de rollen voorkomen zijn; munten, steenarenden, strijdvlaggen, strijders, paarden en gekleurde letters. Het doel van het spel is om ten minste drie van deze symbolen naast elkaar te draaien. Er zijn verschillende combinaties mogelijk als ze maar van links naar rechts vallen.

De wild en de scatter en de gamble knop

De Romeinse strijder, is het wild symbool in dit spel en kan dus alle andere symbolen vervangen met uitzondering van het scatter symbool. De scatters zijn het symbool van een romeinse ruiter op zijn paard. Als je 3 van deze scatters draait, win je 10 bonusspins. Deze bonusspins leveren prijzen op basis van de laatste inzet die je geplaatst hebt. Tijdens het spelen van de gratis spins, is de kans groot dat je weer opnieuw gratis spins verdient door opnieuw 3 scatter symbolen te draaien.

Maar het plezier eindigt hier nog niet, want deze gokkast kent ook nog een spannende Gamble mode. Schakel je deze in dan heb je kans om je winst goed te verhogen. Je hebt hiervoor alleen wat extra moed nodig en moet goed kunnen voorspellen welke kleur kaart er op tafel ligt. Raad je zwart of rood goed dan wordt je winst met 50% verdubbelt.

Gratis spelen!

Hou je van een spel vol actie en spanning en vind je het leuk om terug te duiken in de geschiedenis dan is Roman Legion echt een spel voor jou. Ga het eens gratis uitproberen. Ook is dit spel op mobiele devices te spelen.

Speel direct Roman Legion voor ├ęcht geld!