Eye of Ra

Eye of RaEye of Ra is een Amatic slot in Egyptische sferen. Door het spelen van dit slot, leg je de geheimen bloot van het oude Egypte en ontdek je overvloedige schatten. Dit spannende spel is een avontuur door de tijd en de Egyptische thema symbolen kunnen je ook nog eens een uitstekende winst opleveren. Het spel bevat levendige kleuren met uitzonderlijke karakters uit de oude Egyptische geschiedenis. Eye of Ra staat voor het rechteroog van Horus. Dit oog is belangrijk in dit spel en je moet dus goed op dit oog letten

Eye of Ra is een spannend spel op 5 rollen waarbij je op 720 manieren kunt winnen. Het fascinerend avontuur heeft alle ingrediënten voor een perfect casino spel en maakt gebruik van wilds en bonusspelen die de kans vergroten om een prijs te winnen. Het spel wordt zeer aantrekkelijk door de toevoeging van een goede kwaliteit graphics en geluiden. De muziek brengt je daarbij in heerlijke Egyptische sferen.

Het is een 5 rollen gokkast, maar heeft een andere layout dan de meeste slots van Amatic. De eerste rol heeft namelijk drie symbolen, terwijl de tweede rol vier symbolen heeft. Rol drie heeft 5 symbolen en rol vier heeft er weer drie. Samen vormen de symbolen een soort ruit. Winnen kun je met dit slot door oude artefacten te vinden waaronder Golden Scarab kevers, maskers die behoren tot de goden en schilderijen van Cleopatra. Deze gokkast bevat ook een groot aantal bonus games, waaronder All Seeing Eye Wilds, Bonus Piramides, Bonus Spins, en Expanding Wilds.

Probeer het zelf!

Speel nu

 Klik hier! Speel direct voor écht geld!

3 piramides bonus

Als het je bij het draaien van de rollen lukt om 3 piramide symbolen tegelijk in beeld te krijgen, zal er een bonusspel worden gestart. De rollen zullen dan een aantal keren gratis rondgedraaid worden waarbij de kans om te winnen nog groter zal worden.

eye of ra screenshotMobiel

Dit slot kan je ook spelen via het mobiele platform van Amatic. De prestaties van de mobiele versie zijn identiek aan die van de online versie en het werkt op veel verschillende mobiele apparaten. Alle beelden, symbolen en het spelen van het spel zijn gelijk en als je er dus voor kiest om Eye of Ra te gaan spelen via een mobiel apparaat, dan kun je dus verwachten dat een gelijke ervaring zal hebben met het spelen via de computer.