Hot Diamonds

hot diamondsDe Hot Diamonds is een bekende gokkast van Amatic die voor veel populariteit zorgt onder de spelers. Zoals de naam reeds doet vermoeden, is deze gokkast een luxueuze slot met veel mooie diamanten in het scherm. Je kunt urenlang spelen op deze Amatic creatie zonder je te vervelen.

Amatic Industries

Amatic Industries, zoals de volledige naam van de ontwikkelaar luidt, heeft de Hot Diamonds ontworpen. Je kunt hem spelen in vrijwel ieder Amatic Casino dat er bestaat. Hierdoor geeft de ontwikkelaar je vele mogelijkheden om prijzen te winnen.

Deze gokkast is gemakkelijk te begrijpen en het is dus ook zeer eenvoudig om te spelen. Je wacht simpelweg tot de rollen de goede kant op vallen en je kunt zien hoe ook de prijzen jouw kant op komen. Tijdens het spelen zul je merken dat er diverse features zijn die het spelen extra interessant maken, zoals de kleurrijke beelden die juwelen en gouden diamanten laten zien. Ook zijn er goudblokken aanwezig in het spel.

Speel direct; GRATIS!

Speel nu

Speel hier Hot Diamonds voor ├ęcht geld!

Doel van Hot Diamonds

Het doel van het spel is om drie identieke symbolen naast elkaar op de rollen te krijgen. Wanneer ze op een winlijn
vallen, betekent dit dat de prijzen jouw kant op komen. Er zijn natuurlijk nog meer tips. Je kunt bijvoorbeeld in een gratis modus spelen, zodat je niet met echt geld speelt maar de mogelijkheid hebt om gratis te oefenen en een hot diamonds screenshotpassende tactiek kunt uitproberen.

Bonusspel

Het bonusspel is nog een mooie kans om te profiteren van de voordelen van alles wat deze gokkast je te bieden heeft. Hoe meer minuten je kunt maken in het bonusspel, hoe meer kans je maakt om mooie winsten te pakken. Zo haal je veel geld uit het spel en de ervaring die je uit de gratis modus op doet, kan zich op deze manier uitbetalen. Heb jij zin om de Hot Diamonds uit te proberen? Bekijk hem op de pagina’s van Amatic!