Mermaids Gold

Mermaids GoldWanneer je de spanning van een gokkast op je mobiele telefoon wilt combineren met een leuke zoektocht naar digitaal goud, dan is de Mermaids Gold de gokkast die je absoluut geprobeerd moet hebben. Deze gokkast is ontwikkeld door Amatic Casino’s en weet iedere speler zeer goed te binden met een spannende jacht naar het goud!

Genieten van 5 rollen vol goud!

Deze gokkast bestaat uit 5 rollen waar je gebruik van moet maken in de zoektocht. Ook op de mobiele telefoon is deze slot uitgerust met vijf rollen. Daarnaast zijn er 25 winlijnen en dus 25 manieren om te winnen. Deze helpen je om zo prettig mogelijk te spelen.

De Mermaids Gold is een gokkast met diverse functies. Neem bijvoorbeeld de Mermaid’s Gold Feature: deze kan 5 tot 20 gratis spins opleveren. Daar komt bij dat een multiplier gewonnen prijzen tussen 2 en 10 keer kan vermenigvuldigen.

Geniet direct van dit spel!

Speel nu

Speel direct voor ├ęcht geld!

Nog meer features op deze slot

Die ene feature is niet de enige die voor extraatjes kan zorgen. Zo is er ook de Purple Mermaid Feature. Er zijn drie losstaande getallen. Alle getallen bevinden zich tussen de 0 en 9. De volgorde van deze getallen zal willekeurig worden aangepast om zo een extra beloning op te leveren. Multipliers lopen in deze functie op tot 984!

Mermaids Gold screenshotDe Red Mermaid Feature, Blue Mermaid Feature en Green Mermaid Feature bieden nog meer dimensies aan het spel. Ook hier zorgen multipliers voor meer spanning en sensatie. Prijzen kunnen tot honderden keer vermenigvuldigd worden. De diverse features zorgen er voor dat je niet snel verveeld raakt.

Het maakt dan ook niet uit of je op je mobiele telefoon of de computer speelt. De features van dit spel zorgen er voor dat je op ieder platform spanning achterna kunt jagen. Het maakt hierbij niet uit welk platform je gebruikt om te spelen.