Wild Diamonds

wild_diamonds.jpg

Bij het spelen van de Amatic Wild Diamonds gokkast, is het alsof oude tijden herleven. Het is net alsof je op een echte fruitautomaat de rollen laat draaien. Wild Diamonds heeft een fantastische uitstraling, die teruggaat tot de klassiekers. Het videoslot heeft geweldige graphics en leuke en onderhoudende geluiden. Amatic maakt gokkasten met een duidelijke en eenvoudige lay-out waardoor deze gokkast voor vrijwel iedereen bereikbaar wordt.

Wild Diamonds is een zeer kleurrijke slot met 5 rollen en 10 winlijnen. Per rol is het mogelijk om 5 symbolen te draaien. In totaal zijn er per draai dus 25 symbolen die je kunt gebruiken om geld mee te winnen. De symbolen bestaan uit de symbolen die op de oude fruitautomaten voorkwamen te weten: zevens, diamanten, kersen, citroenen, meloenen, sinaasappels, pruimen, druiven, bellen, zevens en enkele en dubbele bars. Om te winnen moet je drie of meer van dezelfde symbolen een actieve win-lijn zien verschijnen van uiterst links naar rechts.

wild diamondsDe Wild

Ook dit slot van Amatic beschikt over het Wild Symbool. Wild symbolen zijn erg populair en het is geweldig als je een Wild draait op één van je rollen. De Wild in dit spel is de paarse diamant. Deze kan andere symbolen op de rol vervangen zodat je winnende combinaties kan draaien. Draai je meer Wild symbolen op verschillende rollen dan win je een prijs. Draai je 3 wilds dan win je 1000 munten. Zijn het er 5 dan win je al het grote aantal van 40000 munten. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de inzet die je gekozen hebt. Je krijgt in dit spel geen free spins, maar hebt dus kans op extra munten. Daarnaast verschijnen de Wild symbolen in dit spel een stuk vaker op de rollen.

Wild Diamonds direct uitproberen!

Geniet van alles wat dit fantastische videoslot te bieden heeft en probeer Amatic Wild Diamonds gewoon eens uit.

Speel nu

Speel direct Wild Diamonds voor écht geld!

Wat is je leeftijd?

age