Billyonair

BillyonairIn Billyonair waan je je in het Chicago van de jaren 1930, met in de hoofdrol Billy, die betrokken is bij dubieuze gangster activiteiten. Amatic dit thema weten te gieten in een gokkast met 5 rollen en 40 winlijnen. De prachtige graphics weerspiegelen de sfeer uit deze tijd en bestaan uit een chique dame met parelsnoer, auto’s, blokjes, sigaren, whisky, speelkaarten, geld en natuurlijk Billy de Beer, de hoofdpersoon van het spel. De geluidseffecten passen uitstekend bij het thema en brengen je naar de tijd van de eerste eenarmige bandiet.

Het scatter symbool en het Wild symbool

Billy beer is het scatter symbool in dit spel. Als dit symbool op drie of meer rollen verschijnt, dan win je 7 gratis spins. Wanner er 4/5 Billy symbolen ergens op de rollen verschijnen, dan kun je een maximum van 50.000 munten en een verdubbelaar winnen waardoor je inzet kan oplopen tot wel 200.000. Het wild symbool is het GrandX Club symbool dat winnende combinaties kan maken door andere symbolen te vervangen op een rol.

Probeer zelf direct!

Speel nu

Speel direct Billyonair voor écht geld!

Welke inzetten zijn te plaatsen?

De inzetmogelijkheden in dit slot zijn divers. Je kunt in dit spel 1 tot 40 lijnen per spelronde gebruiken en ook gebruik maken van meerdere munten per lijn, die vervolgens de winst weer kunnen verhogen. De meeste kans op
winst krijg je door op alle 40 lijnen te spelen. De minimum inzet is € 0,01. Wil je dus op alle lijnen spelen dat is je inzet dus € 0,40. De maximum inzet is in één spelronde 10 €.

Al met al, is dit Billyonair Slot Videobillyonaire screenshot Slot een aangename gokkast om een gokje mee te wagen en aan de rollen te draaien. De geweldige graphics in het spel, samen met een aantal fantastische geluiden zullen je zeker helpen om er een leuk spel van te maken en zullen je motiveren om het spel nog vaker te willen spelen.